martes, 11 de mayo de 2010

Caravan al RockZone de Maig!

Si senyor, si us pilleu el RockZone d'aquest mes, a part d'assebentar-vos de que el cantant-bateria de UNderoath deixa el grup per dedicar-se a la seva altra banda,The Almost; que els Deftones han tret un nou disc sense el seu baixista de tota la vida perque aquest va patir un accident de transit fa un any i encara s'està recuperant i de llegir-vos l'entrevista q li fan a Tom Gabel, alma mater d'Against Me!, amb motiu del seu nou i "més madur" disc, podreu llegir la ressenya que ens fan a la secció d'en Pau Navarra Demo-Ledores, el mateix Pau.


La podreu jutjar vosaltres mateixos i valorar-la, pero arrel d'això hem pensat a trucar a en Aaron Gillespie, que deixi The Almost i vingui a cantar amb nosaltres!! a vosaltres q us sembla??

2 comentarios:

  1. Salut! Res... he llegit la ressenya de la revista aquesta i no puc fer res més que mantenir l`opinió que he tingut sempre dels crítics musicals i que ja podreu imaginar... (...morireu!). No em rento el culet amb el Rockzone per no escampar la merda. Algú pensarà... "si aquest noi diu el què pensa... no es talla un pèl en dir que no li agrada la veu...". Ok, però per mi, la única opinió important és la d`un mateix i la dels AMICS. Au!

    ResponderEliminar
  2. Gràcies pel suport!;) i perdó pel retràs a respondre XD

    ResponderEliminar